dijous, 30 d’octubre del 2014

Els Premis Octubre

Els Premis Octubre, la gran festa de la cultura en català que convoca des de fa més de quatre dècades l’Editorial Tres i Quatre, continuen mantenint el seu atractiu i poder de convocatòria entre els escriptors i escriptores en la nostra llengua. Els guanyadors es coneixeran el dia 26 d’octubre, en un sopar en el Centre Octubre de Cultura Contemporània de València.


Premis que, de la mà de l’Editorial 3i4, compleixen ja 43 anys d’història i reconeixement als autors d’arreu dels Països Catalans i que compten amb tres categories: d’una banda, el premi “Vicent Andrés Estellés” de poesia, que va recaure al poeta de Santa Coloma de Queralt, Jordi Mas amb l’obra Febrer; d’altra banda, el premi d’Assaig “Joan Fuster” lliurat al periodista Albert Sàez pel seu treball El periodisme després de twitter. Finalment, el premi “Andròmines” que el jurat va atorgar a l’escriptor de Castelló de la Ribera, Juli Alandes, per la novel·la Trencatenebres.

En aquestes pàgines podeu trobar més informació:
http://laccent.cat/els-premis-octubre-festa-literaria-del-pais-complet-i-complex/
http://sotalacreueta.blogspot.com.es/2013/09/torna-una-nova-edicio-dels-premis.html

El grup Al Tall ha fet una cançó anomenada Darrer Diumenge d'Octubre.
Cançó: https://www.youtube.com/watch?v=a1YOHhN0mG8

2 comentaris:

  1. Açò està més mort que l'any que acabem, a vore què fem!!!!

    ResponElimina
  2. Tres mesos sense fer res? Una coseta, canvia el títol del Blog, és bastant impersonal, fes res més suggerent i atractiu, perfa!

    ResponElimina