dilluns, 16 de febrer del 2015

Carnestoltes


Aquest fí de setmana passat, el dia 14 de febrer, dia dels enamorats i dia internacional contra el càncer infantil que quasi ningú ho recorda i és ben important. Bé al que anava al meu poble, Agullent varen celebrar carnestoltes, una festa típica any darrere d'altre. Jo, com a ciutadana d'aquest poble vaig assistir a la festa. Les meues amigues i jo vam eixir disfressades de hippies.

Primerament, varen fer un sopar, on podies apuntar-te i sols pagaves 1€. El sopar era a les 21h i tenia lloc a la sala multiusos, situada prop del parc de la Font Jordana. Quan varen acabar de sopar, es van possar les disfresses perquè a les 23h era la desfilada, on vam pegar una volta quasi per tot el poble amb alguns musics de la Banda Musical d'Agullent. Com vam acabar de seguida, varem decidir fer altra volteta al poble i així va ser,  aquesta vegada també ens van acompanyar els musics.
Quan ja vam acabar la desfilada, vam tornar al multiusos on allí hi havia un DJ per ficar un poc de música i animar als joves per a que es divertiren un ratet ballant. Els encarregats van començar a llançar confeti i tots vam acabar amb el monyo tot ple de confeti.

Aquest dia també es celebrava carnavals a altres pobles com Bèlgida, Muro, Pego. Quasi tota la gent va decidir anar-se'n a Pego, ja que és un carnaval molt conegut i està molt bé.

1 comentari: